Lowengripcarecolor.com

Varumärke

5 anledningar till att välja Löwengrip Care & Color

– För dig med känslig hy och hår.

– För dig som vill ha skonsamma produkter, men effektiva resultat.

– För dig som vill lita på dina produkter, med ett långvarigt resultat.

– För dig som vill ha hög kvalitet och produkter som håller alla kosmetiska regelverk.

– För dig som vill ha närproducerad skönhetsvård, producerad i Sverige för miljön och kvaliteten.

Historia

Så här kan man läsa om Isabellas berättelse för hur hon beslutade att börja med skönhetsprodukter.

 

Isabella Löwengrip (”Blondinbella”) hade acneproblem i tonåren vilket gjorde att hon utvecklade ett intresse för skönhetsvård. De senaste åren har hennes passion intensifierats och hon besöker spa på veckobasis och lägger mycket tid på sin hud och sitt hår. Trots tester av hundratals märken och produkter har hon inte hittat det som passar hennes behov och livsstil: en formula som balanserar huden och förpackningar som är feminina och anpassade till en mobil vardag.


Din hud – en spegelbild av hur du mår
I Isabellas liv som en affärskvinna är balans nyckeln till att få allt att fungera. Balans betyder att ha tid för att driva bolag, ha tid till familjen, vänner och egentid. I balans kommer såväl lycka som framgång. När livet är i balans syns det på huden och håret. Är huden och håret istället i obalans syns trötthetstecknen som torrhet och glåmighet snabbt.

 

Balans är därför nyckeln i Isabellas egen hår- kropps- och hudvårdsserie; Löwengrip Care & Color (LCC). Ingredienserna har en balanserande effekt på huden. Förpackningarna ger visuell harmoni och är anpassade för en mobil och enkel vardag – de kan följa med dig överallt. Doftsinnet balanseras av lugnande och härliga dofter. Hela upplevelsen av varumärket LCC är lugnande och energigivande för att göra din hy och ditt hår balanserat och vackert.

 

Isabella bestämmer själv över produktsortimentet, som oftast utgår från hennes egna vardag och hennes behov. För Isabella är skönhetsprodukter två saker, man ska få uppleva vardagslyx men också att produkterna håller vad dem lovar. Valet att ha produktion i Sverige var därför enkelt. Isabella arbetar aktivt tillsammans med våra kemister och är med i alla tillverkningsprocesser.